July 28, 2011

..:: Syurga Beg Online :) ::..


Masa kecik-kecik dulu aku tak faham kenapa orang pompuan suka sangat handbag. Maksud aku orang pompuan dewasa. Bila dah dewasa ni, baru aku faham kenapa. Handbag merupakan satu aksesori yang sangat penting bagi aku sekarang untuk sumbat segala tok nenek - purse, handphone, alat-alat mekap, perfume, kunci kereta. Orang ada anak lagi la banyak benda nk sumbat kan? :p Botol susu anak, pampers, wet tissue dan macam-macam lagi. 

Mukadimah bukan main, sebenarnya nak bagitau, one of my good friend ada jual handbag "Authentic From US" secara online. :) Tapi blog dia tak terhad jual handbag sahaja, jam tangan pun ada. Sudi-sudikan la menjenguk blog bagsheaven ni ye. Mana tau ada yang berkenan bole buat melaram untuk raya tahun ni. ;)

Contoh-contoh bag yang ada dijual di blog bagsheaven :)

Coach Perforated Mauve Crossbody Satchel

Calvin Klein Tunnel Vision Handbag

Etienne Aigner Logan in Leather

Tommy Hilfiger Plaid Shopper Tote


DKNY Town & Country Signature Dark Brown Hobo

DKNY Chronograph Watch

Coach Poppy Heart Watch

Selamat mencuci mata & selamat bershopping! ;)



4 comments:

jijiepi said...

hmmm..mcm paham2 jaa mama tiha tgh nk crik handbag..hahhahah...

Mrs. Bee said...

Haaa perfect time! ;) Usha-usha la blog kawan noma tu..she's nice..nama dia Nuris :D

..:Sab:.. said...

ya ampuunnn.... gambo handbag yg 1st tu.... cantikkk!!!
tp tu kaler pink ke? ;p

Mrs. Bee said...

Cantik kan sab? ;) Cun tu buat raya tahun ni..hihi

Aah tu kaler pink sab :D

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates