August 10, 2011

..:: Cat VS Human ::..



Tadi baca blogserius. Ada entry pasal How My Cats See Me. Terus pergi surf blog orang yang lukis tu. Wahh..suka! :D Lukisan dia comel-comel. Pastu seriously, katun-katun dia pasal kucing belaan dia, cerita2nya sangat betul!Haha. Sapa bela kucing mesti agree sama saya! ^_^ 

This is sooo truee..Especially tang scratch post tu -___-"

Haha..ni pun sama..kucing aku si mok suka lepak tepi tingkap ushar burung2 kat luar sambil kadang2 bunyik2 geram macam nk tangkap burung tu :p

Kadang2 time sedih, aku ngadu + nangis kat mok..nantik dia tengok je muka aku pastu datang menepek kat sebelah. Seriously, walaupun kucing tak pandai cakap, tapi dia paham kalau tuan dia sedih :`)

Picture source credit to : www.catversushuman.blogspot.com  



2 comments:

..:Sab:.. said...

hahahaha besnya!! tang baring atas badan tu mmg sgt betul... tak kisah la kita meniarap ke... terlentang ke... mengiring ke... dia akan dtg dan baring bergulung atas badan kita...

alamak... rindu plak kat uchi.. :(

Mrs. Bee said...

haha..kan sab kan? ;) pembela kucing mesti paham katun-katun kt blog tu..senyum je baca.. :D

rindu uchi eh..sabar eh sab..:(

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates