November 16, 2011

Mrs Bee is Back! ;)


Pompuan gomok di lombong :p

Wahh lamanya x berblog weh..siap aku hampir lupa apa password blog ni tadi..haha..parah2..dari lepas raya sampai sekarang takde suap apa2 kat blog ni..uih..lamanya..ni semua sbb lappy aku rosak..keje kt opis baru lak lambat dpt pc..smalam baru dpt..dah salah guna arini..haha..hrp2 cctv x nampak aktiviti aku ni..

Itu gambar kt atas tu xde kena mengena dgn keje aku skarang. Tu tempat keje yg aku sempat keje seminggu jek sblom keje kt opis skarang ni..haha..ah kalo nak cite mmg panjang.lenkali je la cite.hehe.yang penting skang aku hepi kt opis ni. harap2 hepi berterusan.Aminn  :)

Opis aku skarang merangkap mantan opis aku before kawen :)

Cuma yg x besnya, skang ni aku PJJ ngn encet lebah. Tu pun aku malas nk cite panjang2. Aku cuma berdoa cepatla kami duk bersama semula. Rasa mcm tak complete hidup aku bila encet lebah takde. Kurang normal skit life bila duk jauh2 ni. Sobs. Tapi nk buat mcm mana. Kami hanya merancang. Tuhan jua yang menentukan bukan? :) So, redha sajalah dgn ujian ini.

Rindu dia yg berbaju putih itu. Sobs.

Mok pulak makin berat + gomok. Hari tu dia keracunan sbb termakan rumput beracun. Nangis x berlagu. Huwaaa..tapi alhamdulillah. Cepat anta ke klinik. Warded sehari dan skarang dh bole melompat2 ceria macam dulukala. Legaaa :D Owh masa kt klinik tu, dok timbang berat dia. 3.35 kg dah. Herm..dulu kt JB, 3 kg..dukung lama2 pun rasa lenguh..hehe..


Hashemok bergulung dalam selimut wany yang dh jadi milik dia :p

Bila duk dekat ngn family ni, selalu la jumpa diorang. Wany slalu tido umh aku. Dia pun dah mula berjinak2 nak pakai tudung. Kalau keluar ngn aku and akak, selalu request nk pakai tudung. Alhamdulillah. Harap bole jadi titik permulaan nak pakai tudung terus nanti. :)

Nak pakai tudung macam gemuk katanya

Qisya si dompot yg smakin dompot pun slalu bole jumpa. :) Dah semakin berat. Mulut bole cakap mamamama..papapapa..kdg2 dgr mcm abah..hehe..tak sabar nk tunggu dia bole bercakap. Mesti becok macam mak su wany dia.

Anak sedara saya si dompot Qisya Azra :)

Aktiviti coklat skang masih berjalan, cuma slow motion skit. Tempahan masih dibuka. Cuma blog coklat je tak berusik kehkeh. Sama la nasib ngn blog ni. Takpe. Mau edit gambar dulu, nanti baru apdet itu blog hehe.

Projek coklat special utk wedding yabeet bulan 9 aritu. Later will be updated tp ntah bila gamaknya hehe

Banyak lg benda nk cite, tp nanti la sambung. Kang cite semua takde lak modal utk sok lusa hehe. Apepun, pada yg tanya bila aku nk update blog tu, mekasih la. Terharu mak noks. Tak sangka ada gak org kisah kehkeh.

Bye bye all! ;)

4 comments:

..:Sab:.. said...

Yahuuuu!! Noma kembali lagi!!
Yeay yeay..
Hah mok keracunan? Aiyak ini budak, nasib baik x apa2 hehe.. Makin comel lah dia ;)

Pasni bleh baca corat coret noma selalu2.. ;D

Mrs. Bee said...

Hehe..yee..tora datang lagi..:D

Aah sab..mok keracunan aritu..cuak gile dah huhu..tapi dah ok..Alhamdulillah..mommy jgn risau ye :)

ummi mien said...

ye la blog kamu ni bacaan harian aku. heran gak nape dah lama tak update. siap tanya kawan ko ida a.k.a budak opis aku. dia bgtau ko dah pindah kuantan. nanti kenduri iza(onie) turun ke?

Mrs. Bee said...

Hehe byk halangan mien nk berblog since lepas raya aritu..skg baru ada chance skit..haa ckp psl ida baru je ckp tepon ngn dia kelmarin..hehe..kenduri onie aku g insyaAllah..ko g? kalo g jumpa kt sana! ;)

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates