November 18, 2011

Projek Weekend Ini


 Source : Mr Google

Duduk jauh-jauh bila dah berkahwin bukanlah suatu benda yg best. Apatah lagi bila membayangkan kesiannya encet lebah kena makan + tido + buat keje umah + gosok baju sume sendiri. Terasa macam tak berfungsi penuh sebagai seorang isteri pulak kadang2. 

Malam ni encet lebah balik kuantan. Yeay! Sebab esok nk gerak g KL sama2 : ) Hari ahad kenduri kawen kawan skolah kami, Iza @ Onie. Wajib pergi. Masa kenduri kami, iza siap ada time kami nikah dan hari sanding. Iza ni dah nikah 11.11.11 aritu. Nice date kan? :) Hari ahad ni, 20hb 11 kenduri besarnya kat TTDI.

 Iza @ Onie yg cantik manis :)
~Gambar ehsan fesbuk pengantin ;)

Erm esok insyaAllah proses pindah umah sewa baru pulak. Tapi aku xde pulak nk tolong. Kenapa nk pindah? Hehe. Itu aku cite lain kali. Banyak kisah angker kat umh sekarang ni. Kehkeh. Tak percaya? Meh try tido umh aku sekali, mau? ;)

 View waktu senja dari umah sewa baru :)

Ini malam kena hantar si Mok ke asrama kucing. Boarding kt Klinik Jawhari. Itu la klinik yang terbaik kt Kuantan ni. Charge boarding perday adalah jauh gile beza dgn kat JB, RM18/day sedangkan kt JB RM10/day jek. Gile bukan? Tapi nk buat mcm mana. Sini tak banyak choice pet shop. Sebab tu bole letak harga tinggi2 sebab dia tau org xde choice.

 Pernah terbayang macam mana rupa kucing ada rambut x?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Tada! Comel tak mok ada rambut? Hahaha


Mrs Bee kata : Oh cepatlah malam. Saya mau jumpa chenta hati saya! ;)


3 comments:

:: wawahudA :: said...

semuga kite blh bertemu-temuan la harapnye yek...

pis!!

Mrs. Bee said...

InsyaAllah kalo berkesempatan cik wawas..bole kite g ngeteh secawan dua.. ;)

faiezah said...

:D Hati2 dalam perjalanan. Take care..

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates