November 21, 2011

Taking Off Yang Menyeronokkan ;) (TDDMKA)


Hari ni mata bagai digam-gam. Macam la aku yang bawak keta smalam. Tak paham napa co-pilot pun nk sama sebok letih ngn driver. 

Hajat hati nk apdet pasal projek wiken baru ni. Jumpa saing2 + g kenduri kawen iza. Tapi terbantut sbb kena wat taking off tadi. Ada sket lg nk kena siapkan, take a break jap ah. Juling  mata tengok nombor kecik-kecik. Dah lama tak rasa wat taking off. Tapi ni apa la sangat nak banding dgn kegilaan menaking off kat HA dulu. Sampai muntah hijau. 

 lama tak wat keje2 taking off nih ;p

Mok x amik lagi kat jawhari. Malam ni la amik. Ada tokpek nk datang umah repair lampu jap g. 530 kena pantas pulang ke rumah. Janji ngn tokpek tu kul 6 pm. Malam amik itu budak hashemok.

 Hashemok tunggu saya datang amik kamu ini malam k! :)

Ayark!Dah 5.30! Chalomerabeti!

Mrs Bee kata : Semoga Harimau Malaya menang lawan Garuda ini malam! \(^_^)/

1 comments:

Ida Adnan said...

sgt comel Mok norma...gebunye..tapi Ida bukan penggemar kucing TAPI terpaksa belajar suke kucing sbb anak teruna fanatik gila bl tgk kucing..sama macam BAPAK dia...muka bengis, tapi ske kucing...oooohhh noo!

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates