February 10, 2012

Audit Sirim Setel! Yeay! ;)

Dah habis! Yeay! ;) Zero NCR! Double yeayyy!! ;D


Boss & staff2 bergambar kenang-kenangan dengan auditor ISO dari SIRIM :)



February 3, 2012

Longggg Weekend! ;)

Picture source : Here 

Esok orang Pahang dah start cuti sampai ari senin..negeri2 yang dapat sambung cuti sampai hari selasa sebab Thaipusam tu lagi syok eh..;p Tapi xpe..dapat cuti sampai senin tu pun aku dh kira bersyukur sangat2..tadi ada opismet aku Chinese cakap, senin ni hari Chap Goh Meh..dia kata hari tu hari Valentine orang Cina..baru aku tau hehe..diorang yang nk dapat jodoh akan baling limau ke laut yang dah ditulis no tepon siap2 atas limau tu..kalo bernasib baik bertemu jodoh dengan orang yang jumpa limau tu :)

Aku nak siap2 balik umah, kejap lagi encet lebah dah nak sampai..:D Korang semua selamat bercuti-cuti yek dan berhati2 di jalan raya ;) 

Mrs Bee kata : Gambar hiasan kat atas tu lokasi hanimun kali ke patblas the lebahs ---> Endau Beach Resort bersama2 geng2 bas sekolah IT Department PTP esok sampai senin..weeehuu!! ;) 


February 2, 2012

Sayang Tuan Cakar-cakarkan


Dah lama x cite pasal anak dara sorang ni. Lepas dah dikahwinkan aritu, dah kurang sikit kemiangan dia. Makin manja, dan makin kuat gigit. Tangan, kaki adalah bahan gigitan biasa. Seb baik kucing sndiri, kucing orang lain mungkin melayang tersepak or tertempeleng hehe.


Suka take over bantal dan selimut tuan

Ni sebelum kahwin. Sangat la garang marah2 kucing kecik kat bawah sangkar dia. Sian kecik tu, dh lama dia x datang umah. Takut ngn mok agaknya -___-"

Si kecik yang ketakutan. Sedih je muka

Suka lepak dalam cage dia walaupun x disuruh 

Tido kepala beralaskan selipar sambil muka senyum :)

Gaya tido seperti siput ;p

Ini aksi tido x muat sangkar

Teman tuan buat coklat sambil duduk dalam besen 

Boring duk dalam besen baring tepi oven pulak :p

Gambar2 mok ni even tengok banyak kali pun aku x boring. Ye la sebab sayang kan. Sayang sampai kalau dia cakar + gigit, aku marah2 dia, jentik telinga skit, pastu kurung dalam bilik kejap konon2 grounded la tapi x sampai 5 minit aku dah bukak pintu balik. Kesian. ;p

Antara hasil seni cakaran mok di tangan ku. Time nak sabun masa mandi, pedihh :`( 

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates