February 3, 2012

Longggg Weekend! ;)

Picture source : Here 

Esok orang Pahang dah start cuti sampai ari senin..negeri2 yang dapat sambung cuti sampai hari selasa sebab Thaipusam tu lagi syok eh..;p Tapi xpe..dapat cuti sampai senin tu pun aku dh kira bersyukur sangat2..tadi ada opismet aku Chinese cakap, senin ni hari Chap Goh Meh..dia kata hari tu hari Valentine orang Cina..baru aku tau hehe..diorang yang nk dapat jodoh akan baling limau ke laut yang dah ditulis no tepon siap2 atas limau tu..kalo bernasib baik bertemu jodoh dengan orang yang jumpa limau tu :)

Aku nak siap2 balik umah, kejap lagi encet lebah dah nak sampai..:D Korang semua selamat bercuti-cuti yek dan berhati2 di jalan raya ;) 

Mrs Bee kata : Gambar hiasan kat atas tu lokasi hanimun kali ke patblas the lebahs ---> Endau Beach Resort bersama2 geng2 bas sekolah IT Department PTP esok sampai senin..weeehuu!! ;) 


0 comments:

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates