February 2, 2012

Sayang Tuan Cakar-cakarkan


Dah lama x cite pasal anak dara sorang ni. Lepas dah dikahwinkan aritu, dah kurang sikit kemiangan dia. Makin manja, dan makin kuat gigit. Tangan, kaki adalah bahan gigitan biasa. Seb baik kucing sndiri, kucing orang lain mungkin melayang tersepak or tertempeleng hehe.


Suka take over bantal dan selimut tuan

Ni sebelum kahwin. Sangat la garang marah2 kucing kecik kat bawah sangkar dia. Sian kecik tu, dh lama dia x datang umah. Takut ngn mok agaknya -___-"

Si kecik yang ketakutan. Sedih je muka

Suka lepak dalam cage dia walaupun x disuruh 

Tido kepala beralaskan selipar sambil muka senyum :)

Gaya tido seperti siput ;p

Ini aksi tido x muat sangkar

Teman tuan buat coklat sambil duduk dalam besen 

Boring duk dalam besen baring tepi oven pulak :p

Gambar2 mok ni even tengok banyak kali pun aku x boring. Ye la sebab sayang kan. Sayang sampai kalau dia cakar + gigit, aku marah2 dia, jentik telinga skit, pastu kurung dalam bilik kejap konon2 grounded la tapi x sampai 5 minit aku dah bukak pintu balik. Kesian. ;p

Antara hasil seni cakaran mok di tangan ku. Time nak sabun masa mandi, pedihh :`( 

3 comments:

Noly said...

Hehehe noma mok sesangat suweeettttt....geram aku tgk die..tp btl la tgk hari2 pun x boring..

Cakaran tu adalah cakaran manja, x luke namanya kucing ko pelik... Ko da kawen kan yea si mok...Si mimi ngn avatar aku x kawenkan lagi...Bagi tuan die deliver lu...keh keh keh

..:Sab:.. said...

Setuju.

P/s: Kecik dah tak dtg lagi? :(

Mrs. Bee said...

Noly :
Hehe..betul gak eh noly..kang dia x menggigit langsung pelik pulak.. ;p

Aah aku dh kawenkan dia noly, dgn kucing jantan mmber aku bernama Boy..tapi mcm xde tanda2 pregnant pun lagi, cuma dh kurang miang jek..hehe

Xpe la..bagi baby mummy dia kuar dulu, baru ko kawenkan mimi & avatar tu :)

Sab :
Aah sab. Kecik dh x datang2 lagi..huhu..takut kat mok kot..:(

 

Mrs. Bee : Book of Life II | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates